Allotjat per la Universitat de Lleida
© 2017 Departament de Matemàtica

FotoMath 2017/18


V concurs de fotografia matemàtica

Seguir FotoMath2015 a Facebook Seguir FotoMath2015 a Twitter

Presentació

Aquest concurs va nèixer amb l'objectiu de fer palesa la presència de les matemàtiques en la vida quotidiana, així com d'animar a la recerca, la creativitat i la divulgació d'aquesta ciència. L'èxit de les edicions anteriors FotoMath 2009, FotoMath 2011, FotoMath 2013 i FotoMath 2015 ens ha animat a continuar amb aquest certamen de caràcter biennal. Des d'aquí volem agrair el suport que ens han donat els patrocinadors sense el qual aquest esdeveniment no haguès estat possible.

"Més de la meitat del cervell humà es dedica al procès de veure i interpretar allò que un veu. Fer que un fenòmen sigui visible és ampliar extraordinàriament la nostra capacitat per a comprendre'l." (John D. Bernal, científic irlandès, 1901-1971).

"Vostè pot triar entre tenir unes certes nocions clares de matemàtica o no tenir-les, però ha de saber que si no les tè, és vostè una persona molt més manipulable que en el cas contrari." (Cita extreta de "El hombre anumérico" de John Allen Paulos, professor de matemàtiques i escriptor d'assajos divulgatius sobre matemàtiques. Estats Units, 1945).

Patrocinadors

UniverAsitat de Lleida (UdL)    Universitat de Lleida (UdL)

Escola Politècnica Superior    Departament de Matemàtica

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència Llicència de Creative Commons Creative Commons si no s'indica el contrari.
Desenvolupat amb django