Allotjat per la Universitat de Lleida
© 2011 Departament de Matemàtica

FotoMath 2011


II concurs de fotografia matemàtica

Seguir a FotoMath2011 en Twitter

Presentació

Aquest concurs va nèixer amb l'objectiu de fer palesa la presència de les matemàtiques en la vida quotidiana, així com d'animar a la recerca, la creativitat i la divulgació d'aquesta ciència. L'èxit de la seva primera edició FotoMath 2009, ens ha animat a convertir-lo en un certamen de caràcter biennal.

Al vestíbul de la planta primera de l'Edifici Polivalent del Campus de Cappont (Universitat de Lleida) podeu visitar l'exposició de totes les fotografies participants al concurs de fotografia matemàtica FotoMath 2011. Us informem que aquesta exposició dura tot el mes de febrer de 2012 i és oberta a tothom.

Així mateix us convidem a l'acte de lliurament de premis del FotoMath 2011.

En aquest acte s'entregaran els tres primers premis i els pósters als autors de les fotografies finalistes.

A fi de celebrar l'èxit del concurs, el departament de Matemàtica de la UdL ofereix un petit piscolabis per a tots els assistents d'aquest acte. Comptem amb la vostra assistència!

L'organització del FotoMath 2011.

"Més de la meitat del cervell humà es dedica al procès de veure i interpretar allò que un veu. Fer que un fenòmen sigui visible és ampliar extraordinàriament la nostra capacitat per a comprendre'l." (John D. Bernal, científic irlandès, 1901-1971).

"Vostè pot triar entre tenir unes certes nocions clares de matemàtica o no tenir-les, però ha de saber que si no les tè, és vostè una persona molt més manipulable que en el cas contrari." (Cita extreta de "El hombre anumérico" de John Allen Paulos, professor de matemàtiques i escriptor d'assajos divulgatius sobre matemàtiques. Estats Units, 1945).

Si no s'indica el contrari, els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència Llicència de Creative Commons Creative Commons
Desenvolupat amb django