Allotjat per la Universitat de Lleida
© 2011 Departament de Matemàtica

FotoMath 2011


II concurs de fotografia matemàtica

Seguir a FotoMath2011 en Twitter

Jurat

Ramon Gabriel, fotògraf professional de El Periódico de Catalunya i ànima de l'equip creatiu de l'estudi fotogràfic defoto. La seva tasca fotogràfica versa cap al reportatge social, la publicitat i el món de la premsa. Conjuntament amb Marc Casals, ha estat guanyador del premi Pica d'Estats 2010 amb dues fotografies que il.lustren el reportatge de Mauricio Bernal titulat "Els nens d'Alguaire".
Maite Grau, professora de Matemàtiques a l'Escola Politècnica Superior de la UdL. El seu interès per les matemàtiques va més enllà de la seva tasca professional, tal com mostra la seva participació en diverses activitats de difusió d'aquesta ciència.
Fernando Guirado, professor d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors a l'Escola Politècnica Superior de la UdL. Fotògraf aficionat amb un especial interès en la fotografia científica i naturalista. Ha col·laborat en exposicions de fotografia sobre la naturalesa i astronomia a més de participar en diversos concursos de fotografia.
Si no s'indica el contrari, els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència Llicència de Creative Commons Creative Commons
Desenvolupat amb django