Allotjat per la Universitat de Lleida
© 2015 Departament de Matemàtica

FotoMath 2015/16


IV concurs de fotografia matemàtica

Seguir FotoMath2015 a Facebook Seguir FotoMath2015 a Twitter

Jurat

Núria Conde, membre del grup de recerca Cell Signaling de la Universitat Pompeu Fabra i co-autora d'un article publicat en la revista d'alt impacte Nature. Els seus interessos comprenen l'àmbit científic i la fotografia amateur. Ha col.laborat en múltiples esdeveniments de divulgació tècnica i científica com la First Lego League. Va ser la guanyadora del tercer premi en la primera edició del FotoMath 2009.
Ramon Gabriel, fotògraf professional de El Periódico de Catalunya i ànima de l'equip creatiu de l'estudi fotogràfic DeFoto. La seva tasca fotogràfica versa cap al reportatge social, la publicitat i el món de la premsa. Conjuntament amb Marc Casals, ha estat guanyador del premi Pica d'Estats 2010 amb dues fotografies que il.lustren el reportatge de Mauricio Bernal titulat "Els nens d'Alguaire".
Maite Grau, professora de Matemàtiques a l'Escola Politècnica Superior de la UdL. El seu interès per les matemàtiques va més enllà de la seva tasca professional, tal com mostra la seva participació en diverses activitats de difusió d'aquesta ciència.
Fernando Guirado, professor d'Arquitectura i Tecnologia de Computadors a l'Escola Politècnica Superior de la UdL. Fotògraf aficionat amb un especial interès en la fotografia científica i naturalista. Ha col·laborat en exposicions de fotografia sobre la naturalesa i astronomia a més de participar en diversos concursos de fotografia.
Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència Llicència de Creative Commons Creative Commons si no s'indica el contrari.
Desenvolupat amb django